merries

Cordial's Charlaine

Cordial's Charlaine, gedekt door Cordial's Cooper. 6 april 2017 is er een mooi merrieveulen Cordial's Sunshine, geboren waar we blij mee zijn. Nu wordt ze gedekt door Oldenzijlster Axel. Daar is het hengstveulen Cordial's Charly een afstammeling van. In 2018 is zij gedekt doorn onze jonge hengst Cordial's Cornet, maar jammer genoeg is eind oktober het veulen afgezet, dus in 2019 krijgen we geen veulen bij Charlaine. In 2019 is ze weer gedekt door Cordial's Cornet en is weer drachtig gescand.

Vechtzicht's Charlotte

Charlotte heeft in 2016 een hengstveulen gekregen van Leybucht Pierre en is nu gedekt door Friairs Divine Spirit. De vader van haar dochter Charlize (Ned.Kampioen) is ook Friairs Divine Spirit. In 2017 is er een merrieveulen geboren: Cordial's Beauty, V: Friars Divine Spirit. In 2018 kreeg ze een hengstveulen Cordial's Goldfiger, V:Spoorzicht's Hilfiger. In 2019 een merrieveulen: Cordial's Chapeau, V: Shorebrook's Cooper.

Vechtzicht's Charlize

Vechtzicht's Charlize is drachtig gescand van Spoorzicht's Hilfinger. Zijn eerste merrieveulen is op 10 april geboren. Ontzettend blij mee. Charlize hebben we na een lange periode in moeten laten slapen op 10 juli 2018. We hebben veel plezier van haar gehad. In 2011 beste 3-jarige en in 2013 Sectiekampioen en Dagkampioen tijdens de Centrale Merriekeuring in Kootwijk

Cordial's Beau

Cordial's Beau, geboren 10-3-2017, Moeder Vechtzicht's Charlize en Vader: Spoorzicht's Hilfiger

Cordial's Sunshine

Cordial's Sunshine, geboren 6 april 2017, Moeder: Cordial's Charlaine en Vader: Cordial's Cooper.